Ellen vertelt over haar training in job craften

“Mij is gevraagd mijn ervaringen met deze training kort weer te geven. En dat doe ik – met plezier.

Mijn verwachtingen lagen niet hoog en niet laag. Ik zou het wel zien, want: alles wat je werk leuker kan maken is winst, toch?

De eerste bijeenkomst bracht nog niet het gewenste plezier in mijn werk terug. Wel viel mij de passie op van Raymond en Gonja die de cursus gaven. Het plezier in hun werk was overduidelijk!

De tweede bijeenkomst was bijzonder leerzaam. Het doel van de cursus werd duidelijk. Er werden concrete oefeningen gedaan. Leuke filmpjes vertoond. We kregen de concrete opdracht om een doel te bedenken waarmee je meer plezier in je werk kunt krijgen. Mijn doel is weer een beetje het plezier terug te vinden in mijn werk, dat ik jarenlang had maar door omstandigheden van buitenaf wat ben kwijtgeraakt. Om dat plezier weer terug te krijgen ben ik van plan een gesprek van een reclasseringswerker met een client bij te wonen zodat ik wat verdieping kan vinden en ben ik van plan assertiever op te treden in bepaalde situaties. Het eerste staat nog gepland, het assertiever worden ben ik dankzij de training volop aan het oefenen!

Conclusie: deze cursus is beslist een aanrader voor iedereen, ongeacht je werkgebied!

Ellen Hake-Theunissen, administratief medewerker