Loopbaantraject individueel jobcraften

Wat?

In een kort en intensief individueel loopbaantraject krijg je zicht op:

  • Wat jouw werk de moeite waard maakt.
  • Wat je nodig hebt om meer voldoening, energie en plezier uit je werk te halen.
  • Vaardigheden en interventies die jou kunnen helpen om dit daadwerkelijk te realiseren.

In dit traject leer je hoe je met jobcraften je werkplezier kunnen vergroten. Het traject bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur tot 2 uur in een tijdsbestek van 2 maanden en wordt ook online aangeboden

Wie?

Jobcraften is geschikt voor medewerkers die al een tijdje in dezelfde functie werken en op zoek willen gaan naar nieuwe impulsen of elementen in hun werk.

Waarom?

De organisatie verandert continu, je werk verandert en je zelf verander je ook! Je ontkomt er niet aan om je te blijven ontwikkelen, zodat je actief met veranderingen kunt omgaan en met plezier aan het werk kunt blijven.

Hoe?

Je start met een online opdracht. Daarna volgen er twee individuele sessies. Met de geleerde inzichten experimenteer je vervolgens ongeveer 4 weken met de acties van je eigen jobcraftplan. In het derde (en laatste) gesprek evalueer je de resultaten en maak je een verdiepingsslag op een door jouw gekozen thema. De aanpak is gestructureerd en tegelijkertijd intuïtief en associatief.

Wanneer en waar?

Je maakt afspraken met één van de coaches van de Jobcraft Company, zowel over de data als de locatie. Het is ook mogelijk om dit traject online te doen.

Reacties

“Het traject heeft ook op een aantal andere vlakken activiteiten en gedachten in gang gezet die nog niet afgerond zijn.” (adviseur, RCE)

“Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet inhoudelijke kennis te zijn te zijn, ook in je bestaande werk kun je jezelf uitdagen, verbeteren en ontwikkelen.” (onderzoeker, RIVM)

“Jobcraften heeft vooral voor meer bewustwording gezorgd in mijn werk.” (communicatieadviseur, HKU)

“Onbewust was ik eigenlijk al aan het jobcraften. Deze methodiek heeft me geholpen om overzicht te krijgen en het zetje gegeven om aan de slag te gaan met mijn volgende loopbaanstap.”  (docent, ROC)

Meer info

Neem voor meer informatie of een concrete vraag contact op met ons.

Je kunt hier de factsheet downloaden.