Raymond Kuster

naamloos-6348-rond

Raymond craft door afwisseling en samenwerken

Ik, Raymond Kuster, werk graag met mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus, werkzaam bij zowel profit als non-profit organisaties. In mijn begeleiding ga ik samen met de medewerker op zoek naar het vinden van de juiste balans van persoonlijke ontwikkelwensen en organisatiedoelen. Ik geniet ervan dat er (loopbaan)stappen worden gezet, afgestemd op de behoefte die er op dat moment is. De vorm en het resultaat is voor iedereen anders en dat inspireert me.

Afwisseling en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk, vormen een rode draad in mijn loopbaan. Zelf heb ik een tijdje gezocht naar werk dat het beste bij mij past. Vanuit de levensmiddelentechnologie heb ik me omgeschoold naar HR-adviseur en uiteindelijk naar loopbaanbegeleider en trainer. De opleiding Career Management aan de Open Universiteit heeft mij inzicht gegeven in het overstijgend kunnen omgaan met de grote diversiteit en de ontwikkelingen op het gebied van loopbaanvraagstukken. Jobcraften houdt mij actief en geïnspireerd. En ja, hoe doe ik dat? Vooral door nieuwsgierig te zijn en in beweging te blijven, samen met anderen. In mijn vrije tijd zing ik in een a capella koor. Meer info: http://www.kuster-loopbaanmanagement.nl