Lidia van Engeland

naamloos-6401-rond

Lidia craft door creëren en ontwikkelen

Ik, Lidia van Engeland, houd ervan om te creëren. Dat kan een methodiek, een training, een blog of een (intervisie)spel zijn. Wat ik maak gaat altijd over ontwikkeling van mensen, want dat is wat mij boeit, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Worden wie je bent en doen wat je wilt, is het mooiste wat er is. Dat is niet altijd gemakkelijk. Het is mijn passie om als trainer en coach hierin anderen te begeleiden. Ik ontdekte gaandeweg mijn loopbaan dat ik het beste gedij in de combinatie van zelfstandig ondernemerschap en werken in een organisatie. Dat houd me wakker en geïnspireerd. Na een studie Nederlandse taal- en letterkunde heb ik Toegepaste Psychologie en Career Management aan de Open Universiteit gestudeerd.  In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten aan het sporten en pik ik graag een filmhuis-film mee in de avonduren. Ik werk vanuit Nijmegen. Meer info: http://www.overdenoordzee.nl