Gonja Hikspoors

naamloos-6216-rond

Gonja craft door pionieren en samenwerken

In eerdere marketingfuncties heb ik, Gonja Hikspoors, gezien hoe belangrijk het is door middel van onderzoeken en pilots uit te proberen wat werkt en wat niet. Dit geldt in een organisatie, maar ook voor een individu. Met jobcraften ga je je eigen experiment aan om de door jou gewenste veranderingen te bewerkstelligen. Het mooie is dat zelfs als een experiment “mislukt”, je er wel van leert en je jezelf toch verder brengt. Tien jaar geleden ben ik na een opleiding Coaching & Counseling mijn praktijk gestart voor coaching, loopbaanvragen en stress en burnoutbegeleiding. Het zoeken naar de juiste mix van dienstverlening en samenwerkingen is voor mijn een soms lastige, maar ook mooie zoektocht (langdurig experiment) gebleken. Mijn drive is nog hetzelfde: begeleiden van mensen bij ontwikkelvragen en een sfeer creëren waarin een goede interactie ontstaat en iemand wordt uitgedaagd. Dit staat ook voorop in de trainingen job craften (click hier voor ervaringen van deelnemers). Als tegenhanger voor het begeleidingswerk, zoek ik graag ontspanning in de natuur en tuin en door qigong en te beoefenen. Ik werk vanuit Wageningen. Meer info: http://www.ikken.nl.