Yvette Kokee

naamloos-6263-rond

Yvette Kokee craft door leren en verbinden

Als loopbaanbegeleider geniet ik ervan als ik zie dat cliënten stappen vooruit zetten, tot nieuwe inzichten komen of een nieuwe passende werkkring vinden. Ik begeleid in mijn praktijk cliënten met zeer uiteenlopende achtergronden en vragen op het gebied van werk en loopbaan, variërend van loopbaanontwikkeling tot outplacement en reïntegratie. Dagelijks leer ik nog bij, van mijn cliënten, door te sparren met collega’s, het volgen van cursussen of het lezen van inspirerende teksten. Zo blijf ik zelf ook groeien in mijn werk en mijn persoonlijke ontwikkeling. Na mijn studie geschiedenis, heb ik me aan de Academie Mens-Arbeid geschoold tot loopbaanbegeleider en dit verdiept en verbreed door de opleiding Career Management aan de Open Universiteit. Bruggen slaan tussen de dagelijkse praktijk en wetenschappelijke inzichten vind ik voor mezelf én voor ons vakgebied een grote uitdaging. Job craften is hier een mooi voorbeeld van en ik vind het een voorrecht om dit samen met drie enthousiaste, ervaren en bevlogen collega’s te kunnen inzetten en uitdragen. Ik werk vanuit Arnhem. Meer info: http://www.yk-loopbaanadvies.nl.